Porcelaine

Ras: kruising mastin

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2017

Grootte: 60-65cm

Beschrijving:

Update 09/2023: Porcelaine zit nu een jaar bij Arca. Ze is een enorme knuffelkont, is heel dol op mensen. Zodra je haar kennel binnenkomt begroet ze je met een vrolijke kwispel en krijg je meteen een knuffel van haar, gaat ze lekker bij je kroelen.

Wie geeft Porcelaine haar forever home en wat zij nodig heeft: liefde, warmte, knuffels en een grote tuin. Iemand die haar begrijpt en met haar langzaam de wereld gaat verkennen. Je krijgt een maatje voor het leven aan haar. Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl

Input 10/2022: Porcelaine is een dame van ca 5 jaar. In Spanje is zij drie jaar geleden door mensen van de straat gehaald en in huis genomen. Helaas ging het niet goed met hun honden en katten en hebben zij met pijn in het hart Porcelaine naar Arca gebracht. Porcelaine kan redelijk goed met reuen, maar absoluut niet met teven en katten.

Porcelaine is een enorme knuffelkont en dol op aandacht van mensen. Zij is een echte Mastin, ze houdt ervan om lekker over het erf of door de tuin te struinen. Porcelaine heeft de ruimte nodig en wordt zeker niet gelukkig in een huis met kleine tuin in de stad.