Robin

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2020

Grootte: 35-40cm

Beschrijving:

Lieve energieke Robin heeft in zijn jonge leventje een hoop meegemaakt. Hij is van familie naar familie gegaan, heeft kilometers gereisd. De laatste familie waar hij gewoond heeft was in Perelló en uiteindelijk is hij gevonden in Ampolla en naar Corroalet Vinaroz gebracht waar hij werd gered en naar Arca is gebracht.

 

Navraag bij de eerste eigenaar, kreeg Arca nul op rekest. De mensen hingen de telefoon op, wilden Arca niet te woord staan.

 

Waarschijnlijk heeft Robin niet zo’n goed leven gehad. Ondanks alles is hij vrolijk, vriendelijk en heeft hij geen problemen met vreemden, gaat hij open, blij vol vertrouwen op af. Robin is heel leergierig, weet nu dat hij rustig moet zitten dan een koekje krijgt. Hij kan niet met katten geplaatst worden (input 05/2022)

 

Update 08/2022: Op 20 juni 2022 is Robin bij de dierenarts geweest. Tijdens het lopen verdraaide hij zijn hoofd en kruiste zijn voorpoten. Hij is onderzocht, zijn ogen, oren, gewrichten en reflexen zijn perfect. Volgens de dierenarts kan, gezien zijn verleden, het zijn dat hij last had van een zenuwinzinking, gevolg van de stress die hij ervaart. De tijd dat Robin in het dierenziekenhuis was, had hij geen last van hoofdverdraaiing was hij heel relaxt en rustig.

 

Robin is een heel vrolijk en blij ventje die veel energie heeft, daarnaast ook lekker bij je kan knuffelen en goed kijkt wat je van hem wil. Wil je dat hij rustig gaat zitten, doet hij dat en wacht hij geduldig op zijn koekje.

 

Robin heeft na alle stress die hij in zijn jonge leventje heeft ervaren, een liefdevol thuis nodig waar hij alle aandacht, wandelingen en speeluurtjes krijgt. Wie geeft deze lieverd zijn forever home die samen met hem de wereld gaat ontdekken. Voor meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl