Tango

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2015

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Update 02/2023: Lieve prachtige Tango is op 4 februari naar Nederland gekomen en voelt zich helemaal thuis bij zijn opvanggezin. Ondanks dat hij geen huisleven kent, past hij zich ontzettend goed aan. Hij loopt inmiddels netjes mee aan de riem, is dat nu gewend. Met de 5 honden van het opvanggezin kan hij het heel goed vinden. Tango is heel sociaal naar honden en mensen. Hij is een echte knuffelkont, een blij ei. Zijn staart maakt overuren, kwispelt de hele dag van plezier. Hij kan samen met de honden van het opvanggezin een paar uurtjes alleen thuis blijven.

Tango is aan komen lopen bij een finca, over zijn voorgeschiedenis weten we dus helaas niks. Hij is geschat op een jaar of 6.

Deze knappe jongen zit al bijna twee jaar in Arca te wachten op zijn kans op een eigen huisje. Ondanks zijn mooie ogen valt hij niet erg op en heeft hij al heel wat andere honden uit zijn kennel zien vertrekken.

Tango is een lieve, rustige, bescheiden hond die wel van aandacht houdt, maar zeker geen haantje de voorste is. Hij geniet erg van knuffelen, maar gaat daarna weer zijn eigen ding doen. Met de andere honden in zijn kennel (reu en teef) kan hij goed overweg.

Welk lief baasje die van knuffelen en wandelen houdt geeft Tango een kans? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 07/2022)