Toby

Ras: kruising corgi

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2018

Grootte: 35cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Toby is een allemansvriend, zo’n blij ei. Elke vrijwilliger begroet hij met een vrolijke kwispel en komt gelijk lekker bij je om te worden gekroeld.

Nieuwsgierig geworden naar Toby? Wilt u meer informatie of hem adopteren, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Update 05/2023: Toby mocht zondag 14 mei mee naar het olie festival in Jesus. Dat is een klein plaatsje in de buurt van Arca. Op dit festival is ook altijd ruimte en tijd voor Arca om een paar honden die ter adoptie zijn voor te stellen.

Dit keer mocht Toby mee en wat heeft dit mannetje het goed gedaan. Hij liep netjes mee aan de lijn en heeft geknuffeld met iedereen die hij tegen kwam. Ook voor de aanwezige kinderen was hij heel lief. Toby heeft van dit uitstapje enorm genoten en de mensen van Arca dus ook!

Input 04/2023: Zo afschuwelijk, Toby heeft meer dan 4 jaar aan een ketting gelegen. Gelukkig is hij gered en veilig bij Arca. In het begin wist Toby niet wat hem overkwam en was hij erg overstuur in Arca. Hij begreep niet dat de vrijwilligers het goed met hem voor hadden en beet hij mensen die hem wilden helpen.

Inmiddels is Toby gewend en gaat het goed met hem. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden, is dol op aandacht. Kom je zijn kennel binnen, komt hij meteen naar je toe om aandacht te vragen en lekker bij je te liggen.