Toby

Ras: kruising corgi

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2018

Grootte: 35cm

Beschrijving:

Update 05/2023: Toby mocht zondag 14 mei mee naar het olie festival in Jesus. Dat is een klein plaatsje in de buurt van Arca. Op dit festival is ook altijd ruimte en tijd voor Arca om een paar honden die ter adoptie zijn voor te stellen.

Dit keer mocht Toby mee en hij heeft het heel goed gedaan. Hij liep netjes mee aan de lijn en heeft geknuffeld met iedereen die hij tegen kwam. Ook voor de aanwezige kinderen was hij heel lief. Toby heeft genoten en de mensen van Arca dus ook!

Lieve prachtige Toby, geboren in 2018, heeft meer dan 4 jaar aan een ketting gelegen. Nu is hij gelukkig gered en veilig. In het begin was hij erg overstuur in Arca en beet hij mensen die hem wilden helpen.

Inmiddels is Toby gewend en gaat het goed met hem. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden, is dol op aandacht. Kom je zijn kennel binnen, komt hij meteen naar je toe om aandacht te vragen en lekker bij je te liggen.

Wie geeft deze lieverd een eigen liefdevol thuis en gaat met hem de wereld verkennen? Aan Toby krijg je een vriend voor het leven. Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 04/2023)