Toby

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2022

Grootte: verwacht 30-35cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Toby wacht in eerste instantie even af. Zijn nieuwsgierigheid wint het, zodat hij voorzichtig naar je toekomt om een voertje te halen. Blijf je een tijdje zitten, voelt hij zich vrijer en komt hij nieuwsgierig naar je toe.

Nieuwsgierig geworden naar Toby, wil je meer informatie of hem adopteren en samen met hem de wereld verkennen, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Update 04/2023: Toby inmiddels een jonge hond van ca 7 maanden. Hij wacht af, moet nog heel veel leren. Toby past niet in een druk gezin. Wie wil met hem met veel geduld en het liefst met een stabiele andere hond de wereld verkennen en realiseert zich dat Toby een rugzakje heeft waar je met heel veel tijd en geduld langzaam een prachtige mooie band mee op kan bouwen?

Input 12/2022: Lieve leuke Toby is een pupje, geboren september 2022, die samen met zijn moeder Daisy en zijn broer Doug en zussen Bella en Sammy door de politie in beslag zijn genomen bij een man die lange tijd op straat heeft geleefd en niet langer voor de honden kon zorgen.

Toby is een leuke speelse blije pup die goed opgroeit bij zijn moeder in het opvanggezin. Hij staat open en blij in het leven.