Togo

Ras: kruising  podenco

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2023

Grootte: verwacht  50cm

Beschrijving:

Arca werd geïnformeerd dat er een moeder met pups leefde op een boerderij dicht bij de weg in Ametlla del Mar. Ze werden al maanden gevoerd door een man, helaas lieten ze zich niet vangen. Uiteindelijk is er een vangkooi gezet, waardoor we moeder en haar pups konden vangen.

 

Een van de pups is Togo, hij is de enige pup van de 8 die niet ziek is en bij zijn moeder Vicky kon blijven. Zijn andere broers en zussen moesten naar het ziekenhuis, zij hadden helaas parvo. Inmiddels zijn er 3 van de pups overleden. Zijn broertjes Riko, Kuba en Laos zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en zijn samen met Togo bij hun moeder Vicky.

 

Togo is een open en vrolijke pup van ca 3,5 maanden jong. Hij heeft prachtige ogen, is dol op spelen of het nu met balletjes of ander speelgoed is, maakt hem niet uit. Als hij maar lekker kan spelen.

 

Gaat je hart sneller kloppen bij het lezen van zijn verhaal en zien van foto’s en filmpjes, wil je meer info of hem adopteren, met hem de wereld verkennen, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl (input 09/2023)