Tommy

Ras: kruising

Geslacht: reu

Grootte: 39cm

Geboortedatum: 2019

Beschrijving:

Lieve leuke Tommy kwam in mei 2022 binnen in het asiel. Er was een telefoontje dat hij gezien was in het dorp Aldea. Hij heeft een chip maar is niet geregistreerd. Hij had een halsband je om met daarop zijn naam. Niemand heeft naar hem gevraagd. Tommy heeft een maand los gelopen in het dorp.

Tommy wordt geschat op een jaar of 3 en is een klein kereltje.

In eerste instantie moest Tommy wennen bij Arca, hij keek de kat uit de boom. Inmiddels is hij gewend, is dol op knuffelen, wil aangeraakt worden. Laat zien dat hij een open en vooral vrolijke hond is die graag in een thuissituatie wil wonen.

Update 10/2022: Lieve leuke Tommy heeft een bijzondere ochtend gehad. Een vrijwilligster heeft hem meegenomen voor een lunch. Zo konden wij zien dat hij met voor hem onbekende mensen heel open en ontspannen is. Hij heeft dit heel goed gedaan.

In het begin wat Tommy wat gespannen door het lawaai in de stad, maar beetje bij beetje begon hij zich meer op zijn gemak te voelen. Tijdens de wandeling kwam hij reuen en teefjes tegen en dat ging allemaal goed.

Na de wandeling is hij meegenomen naar een terras waar hij een lekkere croissant kreeg. Tommy genoot van alle aandacht. Tommy voelde zich volledig comfortabel en lag lekker op schoot te slapen, terwijl de vrijwilligster een kopje koffie dronk.

Tommy zal zich goed aanpassen aan een nieuwe situatie, een gezin en ook aan het leven in de stad. Wie geeft deze lieverd zijn gouden mand en gaat samen met hem de wereld verkennen? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl