Ton

Ras: kruising breton spaniël

Geslacht: reu

Grootte: 50cm

Geboortedatum: 2021

Beschrijving:

Update 12/2022: Vrolijke Ton is met de vrijwilligers mee geweest naar de stad Tortosa. Hij vond dit prachtig, genoot hier enorm ervan. Hij liep lekker mee en keek blij om zich heen. Tijdens het wandelen, liep hij nieuwsgierig naar andere mensen.

Ton is samen met Nena binnengebracht. Het is niet bekend of zij moeder en zoon zijn of broer en zus. Zij zijn verwaarloosd onder de teken en vlooien binnen gebracht. Deze lieverds lieten zich zonder enig probleem kammen en behandelen. Nena is geadopteerd, gaat naar Duitsland.

Ton is een vrolijke vriendelijke aanhankelijke hond. Ton houdt van lekker spelen, daarnaast uitgebreid de tijd nemen om te knuffelen is ook een heel favoriete bezigheid van hem. Hij komt dan heerlijk bij je liggen kroelen. Ton is sociaal naar andere honden en is dol op mensen.

Ton is op zoek naar een liefdevol thuis waar hij lekker mag genieten van een huiselijk leven waar hij zich lekker kan nestelen in zijn eigen warme mand. Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 06/2022)