Toy

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2010

Grootte: ca 30cm

Beschrijving:

Opa Toy is een lief en aanhankelijk gecastreerd hondje van 13 jaar. Toy heeft bij meerdere families gewoond. Hij is typisch een geval van….”Ik kan niet langer voor hem zorgen en geef hem aan een vriend” en dit meerdere malen, van vriend naar vriend.

 

Toy is gevonden in Aldover, terwijl hij in werkelijkheid in Pinell de Brai had moeten zijn. Arca heeft met een van de eigenaren gesproken en is tot de conclusie gekomen dat het beter voor Toy is dat Arca een nieuw thuis voor hem zoekt, waar hij kan blijven en niet weer weg moet.

 

Toy is vriendelijk, aanhankelijk en is uiteraard gewend met mensen om te gaan. Hij kan prima met alle honden overweg en is ondanks zijn leeftijd heel vitaal en is dol op spelen, lijkt soms op een puppy.

 

In Arca is hij in bad geweest, dat vond hij niet zo leuk. Daarna vond hij het heerlijk om zijn mooie vacht uit te schudden en lekker verder te drogen in het zonnetje. Binnenkort gaat hij naar trimmer.

 

Nieuwsgierig geworden naar dit vitale mannetje, wil je meer informatie of hem adopteren en hem nog een aantal mooie jaren in huis geven, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl (input 10/2023)