Turpin

Ras: podenco

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2022

Grootte: ca 50cm

Beschrijving:

Update 06/2023: Turpin geniet inmiddels van het kroelen met vrijwilligers. Wil je haar vastpakken om zijn tuigje om te doen om mee te gaan wandelen, vindt hij dat heel spannend. Heeft hij het tuigje om dan geniet hij volop van de wandeling. De vrijwilligers kent hij goed en voelt hij zich vrij bij. Bij nieuwe mensen is hij nog wat achterdochtig, maar na een paar dagen krijgt hij vertrouwen. Turpin is heel sociaal naar alle honden, reuen en teven.

Nieuwsgierig geworden naar Turpin, wil je meer informatie of hem adopteren stuur een mail aan info@asieldieren-arca.nl.

Input 02/2023: Jonge mooie Turpin van ca 1 jaar is gevonden in de buurt van Xerta. Hij is een vriendelijk mannetje, kan goed met reutjes en teefjes.

In eerste instantie kijkt hij de kat uit de boom. Ziet hij je voor het eerst, komt hij bij je ruiken, observeert en kijkt wat je bedoelingen zijn. Beetje bij beetje komt hij naar je toe en kun je hem aanraken en strelen en zie je dat hij hiervan geniet. Je kan zien dat hij dit niet gewend is.

Turpin mocht gezellig mee wandelen. Dit vond hij eerst heel even vreemd daarna liep hij ontspannen mee en genoot hij er zichtbaar van.