Vicky

Ras: kruising  herder

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2021

Grootte: 59cm

Beschrijving:

Maak kennis met Vicky. Haar ogen lichten op als ze naar je kijkt. Ze is erg aanhankelijk en speelt graag met een bal, vooral als ze hem in de lucht kan vangen. Ze leert heel snel, is heel onderdanig. We weten nog niet hoe ze met andere honden is, daar ze momenteel met Togo, een van haar pups in een kennel zit.

 

Arca werd geïnformeerd dat er een moeder met pups leefde op een boerderij dicht bij de weg in Ametlla del Mar. Ze werden al maanden gevoerd door een man, helaas lieten ze zich niet vangen. Uiteindelijk is er een vangkooi gezet, waardoor we moeder en haar pups konden vangen.

 

Vicky is een heel zorgzame moeder, is zo lief voor Togo. Zij had 8 pups, waarvan 7 pups helaas parvo hadden. Inmiddels zijn er 3 van de pups overleden. Togo kon bij zijn moeder blijven, daar hij niet ziek was. Riko en Laos zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en zijn inmiddels ook bij Arca. Nog 2 pups verblijven in het ziekenhuis.

 

We laten Vicky eerst even rustig wennen en acclimatiseren in Arca. Later gaan we met haar lekker wandelen en haar karakter bekijken.

 

Nieuwsgierig geworden naar prachtige Vicky, wil je meer info of haar adopteren en een forever home geven waar ze van een huiselijk leven mag genieten, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl (input 09/2023)