Xulo

Ras: kruising

Geslacht: reu

Grootte: 50-55cm

Geboortedatum: 2019

Beschrijving:

Update 12/2023: Xulo is nu een 4 jarige reu met een heel mooi karakter. Hij is dol op mensen. Xulo is heel leergierig, wil graag wat doen voor zijn baas. De vrijwilligers gaan regelmatig met hem wandelen, dat vindt hij een feestje. Hij is heel open, sociaal, een blij ei die geniet van het leven.

Voor Xulo zoeken we een consequente baas die het avontuur met hem aan wil gaan. Aan Xulo krijg je een maatje voor het leven. Nieuwsgierig geworden naar deze lieverd, neem contact op met stg Rijpickerwaard, www.rijpickerwaard.nl

Update 03/2022: Xulo is een vrolijke actieve hond, hij begroet je altijd blij en wil graag bij je zijn. Aan de riem loopt hij redelijk mee, hij heeft wat jachtinstinct naar eenden en vogels maar is hier goed in te begeleiden. Verkeer is totaal geen probleem voor Xulo. Hij is sociaal naar andere honden, reuen en teven. Xulo kan niet met kleine hondjes en katten. Hij kent nog geen basiscommando’s dus een gehoorzaamheidscursus is aan te raden. Voor Xulo zoeken we een consequente baas die het avontuur met hem aan wil gaan. Xulo is in Nederland te bezoeken bij stg Rijpickerwaard.

Input 12/2021: Xulo is gevonden op straat, helaas weten we niks over zijn voorgeschiedenis.

Xulo is een vrolijke vent. Hij heeft een stoer uiterlijk, maar is helemaal niet zo stoer als hij eruit ziet. Hij zit in een kennel met alleen maar teefjes, en dat zijn zijn grote vriendinnen. Hij speelt graag met ze en is super lief naar ze. Bij het uitdelen van koekjes wacht hij ook netjes op zijn beurt en is hij niet opdringerig. Hij is gehoorzaam en heel zachtaardig van karakter.